καράβια

 

Καλώς όρισες στο Εικόνες & Ψίθυροι.

Είμαι η Τζίνα Βαρότση και το «Εικόνες & Ψίθυροι» , που αρχικά είχε την μορφή ημερολογίου ,  «γεννήθηκε» με την σημερινή του μορφή τον Ιούλιο του 2014.

Τα μαθήματα φωτογραφίας που είχα κάνει ένα χρόνο νωρίτερα  διαμόρφωσαν το περιεχόμενο και το ύφος του κι έτσι  οι φωτογραφίες έγιναν το κύριο στοιχείο του. Εν τω μεταξύ είχα αρχίσει να γράφω για τα ταξίδια που κάναμε σαν οικογένεια και τα μέρη που επισκεπτόμασταν.

Την άνοιξη του 2016 γνώρισα το επαγγελματικό δίκτυο των Travel Bloggers Greece, με ενθουσίασε η ιδέα να συμμετέχω στην ομάδα γι’αυτό  και επικοινώνησα  μαζί τους.

Από τον Μάϊο ήμουν πια μέλος των TBG, εδώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην συνέντευξη που έδωσα.

Ουσιαστικά λοιπόν το «Εικόνες & Ψίθυροι» ξεκίνησε να υφίσταται σαν travel blog από την άνοιξη του 2016.

Ένα χρόνο μετά ήρθε η πρώτη διάκριση για το «Εικόνες & Ψίθυροι» από το Culture Trip το οποίο με κατέτασσε στους 10 top travel bloggers για το 2017.

Μεγάλη τιμή και χαρά για μένα!

ΟΙ «ΕΙΚΟΝΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ»

Mέσα από «Εικόνες & Ψίθυρους» ευελπιστώ να μοιράζομαι μαζί σου τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες σε Ελλάδα και  Ευρώπη, απόψεις για νέα βιβλία και άλλα προϊόντα, προτάσεις για εστιατόρια με γκουρμέ ή παραδοσιακές γεύσεις αλλά και  να σε παρασύρω σε μαγικούς περίπατους στις γειτονιές και τα προάστια της Αθήνας.

Τα άρθρα μου αντανακλούν πάντα την προσωπική μου άποψη για προϊόντα,  τόπους και  εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι, δοκιμάζω και φυσικά προτείνω.

 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

10 Top Travel Bloggers 2017

20 Eρωτήσεις με την Τζίνα από το «Eikones & Psithyroi»

Συνέντευξη με την travel blogger Τζίνα Βαρότση

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΠΑΦΗ

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς να μου στείλεις μήνυμα μέσω αυτής της φόρμας

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι για κάθε καινούριο άρθρο, τότε κάνε εγγραφή στο Newsletter.

Θα χαρώ να σε έχω μαζί μου και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Φιλικά,

Tzina Varotsi
Creator & Owner of © Eikones & Psithyroi –  Blogger από το 2007, φωτογράφος τα τελευταία χρόνια, ανέκαθεν ταξιδευτής – Mέλος των Travel Bloggers Greece –  All Rights Reserved.

TRAVEL BLOGGERS GREECE